Amsterdam University Press
Joyful ondernemen
Title
Joyful ondernemen
Price
€ 7,99
ISBN
9789048535989
Binding
eBook ePub
Number of pages
112
Publication date
Dimensions
21 x 13.5 cm
Also available as
Paperback - € 14,99

Sentini Grunberg

Joyful ondernemen

The following text is not available in English and will be shown in Dutch.

Welke stappen zorgen voor succesvol ondernemerschap? Wat is de inspiratiebron tijdens de reis vol hoogte- en dieptepunten? Hoe kun je zelf joyful ondernemen?

In dit boek neemt spreker, ondernemer en netwerkkoningin Sentini Grunberg je mee in haar eigen ondernemersreis en de vier stappen die zij gebruikt om joyful te ondernemen: dromen, ontwikkelen, communiceren en sprankelen.

Grunberg begon haar eerste startup op 19-jarige leeftijd en heeft zich ontwikkeld als een veelzijdige businessvrouw. Voor haar YouTube-channel Behind The Mind interviewt ze ondernemers van Amsterdam tot Silicon Valley.

De afgelopen jaren is zij zich steeds meer gaan focussen op het geven van trainingen over netwerken, acquisitie en personal branding. Met dit boek wil Grunberg haar jarenlange successen, ervaring en enthousiasme met jou als (beginnende) ondernemer delen.

Maak van ondernemen een positieve, avontuurlijke reis!

Met een voorwoord van Jörgen Raymann.

€ 7,99
+ Order this e-Book
Author

Sentini Grunberg

Sentini Grunberg richtte in 2008 als 19-jarige haar eerste onderneming op: InMovement, een bedrijf waarmee ze dansworkshops voor kinderen organiseerde en trainingen aan bedrijven gaf op het gebied van vitaliteit en wellness. De afgelopen jaren is zij zich steeds meer gaan focussen op het geven van trainingen over netwerken, acquisitie en personal branding. Voor haar online YouTube-programma Behind The Mind (youtube.com/sentinig) interviewt ze ondernemers van Amsterdam tot Silicon Valley. Vanaf 2016 werkt ze onder haar eigen naam www.sentinigrunberg.com en geeft ze met een groep ondernemers advies aan organisaties over entrepreneurship en digitalisatie via Grunberggroup.com.

Related titles