Amsterdam University Press
Alles en niets
Title
Alles en niets
Subtitle
Over de schoonheid van het heelal
Author
S. Klein
Price
€ 8,99
ISBN
9789048543236
Binding
eBook ePub
Number of pages
198
Publication date
Dimensions
21 x 13.5 cm
Also available as
Paperback - € 18,99

S. Klein

Alles en niets

Over de schoonheid van het heelal

The following text is not available in English and will be shown in Dutch.

Bestaat het niets? Zijn ruimte en tijd slechts een illusie? Is onze geest überhaupt in staat om ruimte te bevatten? En waarom zijn wij op aarde? Natuurkunde van de 21ste eeuw verandert ons perspectief van de wereld en van onszelf. Wetenschapsjournalist en bestsellerauteur Stefan Klein zet dit haarfijn uiteen in zijn meeslepende en tegelijkertijd poëtische boek. Hij traceert de schoonheid van het onbekende, beginnend bij een roosbloesem. Hij legt de onvoorspelbaarheid van de wereld uit door een misdaadverhaal te gebruiken. Zo helpt hij ons de ware vorm van ruimte te visualiseren.

Stefan Klein neemt ons mee op een reis naar onze werkelijkheid die heel anders is dan hoe we deze waarnemen. Een boek vol inspiratie, wijsheid en verwondering.

€ 8,99
+ Order this e-Book
Author

S. Klein

Stefan Klein is op dit moment de succesvolste wetenschapsjournalist van Duitsland. Zijn boek De geluksformule, waarmee hij internationale bekendheid kreeg, stond meer dan een jaar aan de top van alle Duitse bestsellerslijsten. Zijn meest recente bestseller Dromen ontving de Deutsche Lesepreis 2016.

Related titles