Amsterdam University Press
Patronen van bedrog
Title
Patronen van bedrog
Price
€ 23,99
ISBN
9789462987678
Binding
Paperback
Number of pages
316
Publication date
Dimensions
21 x 13.5 cm
Also available as
eBook ePub - € 11,99

Willem Middelkoop, Tim Dollee

Patronen van bedrog

The following text is not available in English and will be shown in Dutch.

Patronen van bedrog is binnengekomen op #17 in De Bestseller 60!

In Patronen van bedrog ontrafelt Willem Middelkoop, samen met researcher Tim Dollee, op een meeslepende manier de macht achter de Amerikaanse politiek. Niet de president in het Witte Huis, maar een elite uit het militair-industrieel complex blijkt al meer dan honderd jaar de feitelijke macht in handen te hebben. In de VS wordt deze internationaal opererende groep steeds vaker omschreven als The Deep State. Volgens opiniepeilingen gelooft de helft van de Amerikanen dat er inderdaad een Deep State-structuur bestaat. Deze staat binnen de staat ziet politici als pionnen in het geopolitieke schaakspel. Om de macht te behouden worden effectieve en eeuwenoude strategieën gebruikt. List en bedrog zijn daarom aan de orde van de dag. Welkom in de wereld vol patronen van bedrog.

'Patronen van bedrog' is een goed gedocumenteerde interpretatie van de gebeurtenissen op het wereldtoneel en daarmee ontstijgt dit werk uiteindelijk het niveau van vrijblijvende en ongefundeerde complottheorieën.Beluister hier het interview bij Nooit Meer Slapen (NPO 1)Lees hier het artikel in HP/De TijdLees hier Lees hier het interview met De Telegraaf

€ 23,99
+ Order this book
Authors

Willem Middelkoop

Willem Middelkoop (1962) is founder of the Commodity Discovery Fund and a bestselling author, who has been writing about the world's financial system since the early 2000s. Between 2001 and 2008 he was a market commentator for RTL Television in the Netherlands and also appeared on CNBC. He predicted the credit crisis in his first bestseller in 2007.

Tim Dollee

Related titles