Amsterdam University Press
De draad weer oppakken
Title
De draad weer oppakken
Subtitle
Trauma- en rouwverwerking
Price
€ 6,99
ISBN
9789048534142
Binding
eBook ePub
Number of pages
128
Publication date
Dimensions
21 x 13.5 cm
Also available as
Paperback - € 15,99

Jeroen Kleijne

De draad weer oppakken

Trauma- en rouwverwerking

The following text is not available in English and will be shown in Dutch.

Hoe ga je verder als niets ooit nog hetzelfde zal zijn? Die vraag beantwoorden veertien mensen in De draad weer oppakken. Hun aangrijpende en inspirerende verhalen vormen een toonbeeld van de veerkracht van mensen. Zoals het verhaal van Dennis die zijn vrouw en kind verloor op de dag van de bevalling. Het verhaal van Wilco die jarenlang ten onrechte gevangen zat. En dat van Willie, slachtoffer van de nieuwjaarsbrand in Volendam. Allemaal mensen die na een schokkende gebeurtenis de draad van hun leven toch weer hebben opgepakt.

Deskundigen geven in het boek nuttige adviezen over hoe je verder gaat na een traumatische gebeurtenis of ingrijpend verlies. Ook als je leven ineens op zijn kop staat, is er vrijwel altijd een weg omhoog - al is die weg soms lang en bochtig. Dat maakt van De draad weer oppakken een hoopgevend boek.

€ 6,99
+ Order this e-Book
Author

Jeroen Kleijne

Jeroen Kleijne werkt al meer dan twintig jaar als freelancejournalist voor kranten en tijdschriften. Voor Psychologie Magazine maakte hij de interviewserie 'Overlevers', waarmee hij de basis legde voor dit boek De draad weer oppakken.

Related titles