Vacatures

Kom bij ons werken! Amsterdam University Press is een middelgrote uitgever van wetenschappelijke publicaties op het gebied van de humaniora en sociale wetenschappen. Wij zoeken op dit moment drie nieuwe collega's:

Acquirerend redacteur Aziëstudies (24 uur)

Voor onze groeiende lijst in Aziëstudies zijn we op zoek naar een (junior) acquirerend redacteur. De ideale kandidaat heeft een achtergrond in Aziëstudies op graduate niveau (MA, PhD) en een oprechte interesse in het vak van wetenschappelijk publiceren. Download de functiebeschrijving (in het Engels) voor meer informatie over de werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

Hoofd Administratie (36 uur)

Het Hoofd Administratie draagt zorg voor een juiste en tijdige verwerking van en controle op financiële en administratieve gegevens van de verschillende vennootschappen en is verantwoordelijk voor het op orde houden van de vereisten van de organisatie. Download de functiebeschrijving voor meer informatie over de werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

Manager Tijdschriften (32-36 uur)

Als Manager Tijdschriften heb je een allround functie die de taken van acquirerend redacteur en marketing & sales manager combineert voor het hele pakket aan Nederlandstalige en Engelstalige tijdschriften. Download de functiebeschrijving voor meer informatie over je werkzaamheden en verantwoordelijkheden.