De kern van de politiek
Titel
De kern van de politiek
Subtitel
Herziene editie
Prijs
€ 17,99
ISBN
9789048551897
Uitvoering
eBook PDF (Adobe DRM)
Aantal pagina's
150
Taal
Nederlands
Publicatiedatum
Ook beschikbaar als
Paperback - € 20,99

Recensies en Artikelen

'Werkelijk een van de meest heldere, intelligente definities en beschrijvingen van politiek.' - Carl Devos, Acta Politica

Cees van der Eijk

De kern van de politiek

Herziene editie

De kern van de politiek presenteert een kader van vragen en begrippen die helpen om politieke verschijnselen te begrijpen. Deze vragen en begrippen gaan over conflict en samenwerking, over de betrokken personen, groepen en organisaties en hun doelen en mogelijkheden, over macht en invloed en hoe die kunnen worden bestudeerd, en over de omgeving die politiek beïnvloedt. Dit kader is van nut voor het begrijpen van politiek, ongeacht waar en wanneer - zowel in het hier en nu als ver weg en lang geleden, zowel in de politiek op elk niveau als op plekken die vaak niet als ‘politiek’ gezien worden.

De kern van de politiek is er voor iedereen die zich met politiek bezighoudt, of dat nu de politiek van een land is, van een bedrijf, een vakbond, een sportvereniging, een milieuorganisatie of waar dan ook.
€ 17,99
+ Bestel dit e-boek
Noot: om dit e-boek te openen heeft u Adobe Digital Editions nodig
Auteur

Cees van der Eijk

Cees van der Eijk is hoogleraar in sociaal-wetenwchappelijke onderzoeksmethoden aan de Universiteit van Nottingham, Groot-Brittannië. Eerder was hij hoogleraar Algemene Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Gerelateerde boeken