Antropoloog gezocht
Titel
Antropoloog gezocht
Prijs
€ 21,99
ISBN
9789463728430
Uitvoering
Paperback
Aantal pagina's
184
Taal
Nederlands
Publicatiedatum
Afmetingen
13.5 x 21 cm
Discipline
Professioneel
Ook beschikbaar als
eBook ePub - € 19,99

Recensies en Artikelen

"Wat een super welkom boek hebben jullie geschreven, het is zó zinvol voor precies de fase waar ik als antropologiestudente in zit. Het geeft mij zulke impactvolle inzichten, waarmee ik me steviger in mijn schoenen voel staan als ik mijzelf ga aanbieden bij organisaties. Dit moet elke antropologiestudent lezen!" - Razia Jaggoe, student Antropologie

Antropoloog gezocht

In 'Antropoloog gezocht' geven drie antropologen een breed en inspirerend beeld van antropologen op de arbeidsmarkt. Wat is antropologie eigenlijk? Welke vaardigheden hebben antropologen? Waar komen ze terecht? Hoe kijken werkgevers naar de toegevoegde waarde van de antropoloog? En hoe kun je als antropoloog aan werkgevers duidelijk maken wat ze aan jouw kwaliteiten hebben? Het boek biedt unieke inzichten voor iedereen die antropologie overweegt, studeert of heeft gestudeerd.

'Antropoloog gezocht' bevat portretten van antropologen en hun diverse banen, antwoorden van studieadviseurs op veelgestelde vragen over de studie, antropologische vaardigheden en tips om je plek te veroveren op de arbeidsmarkt.
Auteurs

Laurens Bakker

Laurens Bakker is docent en onderzoeker bij de afdeling antropologie van de Universiteit van Amsterdam.

Masja Cohen

Masja Cohen is Senior Adviseur Sociaal Domein bij adviesbureau Haute Equipe.

Walter Faaij

Walter Faaij is corporate antropoloog en ondernemer op het snijvlak van duurzaamheid en organisatiecultuur.

Gerelateerde boeken