Participation, Responsibility and Choice
Titel
Participation, Responsibility and Choice
Subtitel
Summoning the Active Citizen in Western European Welfare States
Prijs
€ 43,95
ISBN
9789089642752
Uitvoering
Paperback
Aantal pagina's
244
Taal
Engels
Publicatiedatum
Afmetingen
15.6 x 23.4 cm

Janet Newman, Evelien Tonkens (red.)

Participation, Responsibility and Choice

Summoning the Active Citizen in Western European Welfare States

Verantwoordelijkheid, participatie en keuze zijn de basisvoorwaarden voor actief burgerschap. Zij roepen de burger op om nieuwe functies aan te nemen in de hervorming van de verzorgingsstaat. Dit boek volgt de strijd van sociale bewegingen voor meer onafhankelijkheid, macht en controle. De redacteuren onderzoeken de veranderende culturele en politieke toon van actief burgerschap in Duitsland, Finland, Noorwegen, Nederland, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk
Vanaf 1 november 2022 verhuizen wij ons Britse distributiecentrum. Voor boeken die besteld worden vanuit regio's buiten Nederland, België en Noord-Amerika is onze webshop tijdelijk niet beschikbaar. Neem om vanuit deze regio's een bestelling te plaatsen contact op met amsterdam.csd@wiley.com of bel naar +44 (0)1243 843291 (open 8.00-17:15 uur).
+
Bestellingen uit Noord-Amerika External Link
Redacteurs

Janet Newman

Prof.d.r Janet Newman is werkzaam aan de faculteit social policy and criminology van The Open University, Verenigd Koninkrijk.

Evelien Tonkens

Mw. prof. dr. E. Tonkens is bijzonder hoogleraar Actief burgerschap, in het bijzonder de vraagstukken van competentieontwikkeling en toerusting aan de Universiteit van Amsterdam. Prof.dr. Evelien Tonkens is werkzaam aan de Universiteit van Amsterdam, faculteit sociologie.