Amsterdam University Press
Survival Guide for Scientists
Titel
Survival Guide for Scientists
Subtitel
Writing - Presentation - Email
Prijs
€ 34,99
ISBN
9789053565124
Uitvoering
Paperback
Aantal pagina's
260
Publicatiedatum
Afmetingen
15.6 x 23.4 cm
Ook beschikbaar als
eBook PDF - € 32,99

Ad Lagendijk

Survival Guide for Scientists

Writing - Presentation - Email

In dit unieke naslagwerk geeft natuurwetenschapper Ad Lagendijk zijn scherpe adviezen, tips en regels voor een succesvolle wetenschappelijke carrière voor ambitieuze natuurwetenschappers. De Survival Guide for Scientists bevat zeer praktische hoe-adviezen over essentiële onderwerpen als van het schrijven van wetenschappelijke teksten, het presenteren van onderzoek en het schrijven van efficiënte emails. De structuur van de gids is uniek: elke sectie is georganiseerd als een verzameling van logisch genummerd korte regels. Elke onderdeel kan ook apart gelezen worden.
De auteur staat bekend om zijn uitgesproken meningen en heeft ook niet geschuwd om een aantal nuttige aanwijzingen te geven die politiek incorrect zijn.

Blog
De Survival Guide wordt ondersteund door een blog, www.sciencesurvivalblog.com, waarin Ad Lagendijk samen met anderen schrijft over artikelen schrijven, publiceren, presenteren en andere vaardigheden die noodzakelijk zijn voor wetenschappers om hun werk succesvol te kunnen doen.
€ 34,99
+ Bestel dit boek
Auteur

Ad Lagendijk

Ad Lagendijk is groepsleider op het FOM-Instituut Amolf in A’dam, universiteitshoogleraar aan de UvA en hoogleraar natuurkunde aan de Universiteit Twente.

Gerelateerde boeken