Antropoloog gezocht
Title
Antropoloog gezocht
Price
€ 19,99
ISBN
9789048552061
Format
eBook ePub (Adobe DRM)
Number of pages
184
Language
Dutch
Publication date
Discipline
Professional
Also available as
Paperback - € 21,99

Reviews and Features

"Wat een super welkom boek hebben jullie geschreven, het is zó zinvol voor precies de fase waar ik als antropologiestudente in zit. Het geeft mij zulke impactvolle inzichten, waarmee ik me steviger in mijn schoenen voel staan als ik mijzelf ga aanbieden bij organisaties. Dit moet elke antropologiestudent lezen!" - Razia Jaggoe, student Antropologie

Antropoloog gezocht

The following text is not available in English and will be shown in Dutch.
In 'Antropoloog gezocht' geven drie antropologen een breed en inspirerend beeld van antropologen op de arbeidsmarkt. Wat is antropologie eigenlijk? Welke vaardigheden hebben antropologen? Waar komen ze terecht? Hoe kijken werkgevers naar de toegevoegde waarde van de antropoloog? En hoe kun je als antropoloog aan werkgevers duidelijk maken wat ze aan jouw kwaliteiten hebben? Het boek biedt unieke inzichten voor iedereen die antropologie overweegt, studeert of heeft gestudeerd.

'Antropoloog gezocht' bevat portretten van antropologen en hun diverse banen, antwoorden van studieadviseurs op veelgestelde vragen over de studie, antropologische vaardigheden en tips om je plek te veroveren op de arbeidsmarkt.
Please note: to open this eBook you need Adobe Digital Editions
Authors

Laurens Bakker

Laurens Bakker is associate professor and researcher at the Anthropology department of the University of Amsterdam.

Masja Cohen

Masja Cohen is Senior Advisor Social Domain at consultancy Haute Equipe.

Walter Faaij

Walter Faaij is founder of Green Culture Lab and works as a corporate anthropologist on sustainability and organizational culture.

Related titles