Amsterdam University Press
Je scriptie de baas
Title
Je scriptie de baas
Subtitle
Hoe je stressvrij je scriptie schrijft
Price
€ 17,99
ISBN
9789048550883
Format
eBook PDF
Number of pages
240
Publication date
Dimensions
17 x 24 cm
Also available as
Paperback - € 19,99

Reviews and Features

Over Studieontwijkend gedrag de baas:
Als Kinge Siljee je vertelt wat voor type uitsteller je bent en hoe je jezelf dan een bijbehorende schop onder je kont kunt geven, nou, dan doe je dat en klaar je je klus. Of ik ben gewoon gevoelig voor oprechte autoriteit, dat kan ook.
— Fréderike Geerdink, auteur en journalist

Over scriptiebegeleiding van Kinge Siljee:
Ik zag het schrijven van een scriptie als een soort Mount Everest waar ik overheen moest. Daarom heb ik meteen Studiemeesters ingeschakeld. Ik heb ontzettend veel aan de begeleiding van Kinge gehad. Samen met haar heb ik planningen gemaakt, ze heeft me geholpen met de opzet van mijn tekst. Daarnaast heeft ze me geleerd hoe ik tekst moet schrijven en informatie moet verwerken."
— Emilie, UvA

Kinge Siljee

Je scriptie de baas

Hoe je stressvrij je scriptie schrijft

The following text is not available in English and will be shown in Dutch.
De scriptie: het meest gevreesde onderdeel van je studie. Je moet in je eentje een onderwerp bedenken, hoofd- en deelvragen maken, theorie lezen, onderzoek doen, en al die pagina’s volschrijven. Hoe breng je je scriptie tot een goed einde? Welke valkuilen moet je vermijden? Dit boek is een concrete handleiding voor alle studenten die een scriptie moeten schrijven.

Het boek levert geen eindeloze teksten en filosofische grondslagen, maar juist bondige uitleg met planschema's die helpen bij het onder controle houden van je scriptieproces.
€ 17,99
+ Order this e-Book
Author

Kinge Siljee

Kinge Siljee (1978) strijdt sinds 2007 tegen problemen bij de studie. In 2011 heeft zij Studiemeesters opgericht, een bedrijf dat al meer dan 5000 studenten heeft geholpen hun studie en scriptie weer op de rails de krijgen. Inmiddels heeft Studiemeesters een vestiging in Amsterdam, Leiden, Eindhoven en Rotterdam en meer dan honderd medewerkers. In 2017 publiceerde zij het boek 'Studieontwijkend gedrag de baas', in 2019 'Je scriptie de baas'.

Kinge heeft duizenden studenten begeleid met hun scriptie, van hbo-scripties tot masterscripties, van commerciële economie tot strafrecht, van Chinese letterkunde tot lucht- en ruimtevaarttechniek. Zo heeft zij de breedste kennis over scripties van Nederland. Daarnaast weet ze precies waar studenten behoefte aan hebben tijdens hun scriptieproces. Deze kennis wil zij graag delen: zij geeft lezingen en trainingen aan onderwijsinstellingen over scripties en andere studiegerelateerde onderwerpen, en zij blogt erover op studiemeesters.nl. Deze lezingen en blogs worden positief ontvangen.

Related titles