FondsenBoek 2024
Title
FondsenBoek 2024
Subtitle
Het overzicht van Nederlandse vermogensfondsen
Price
€ 129,00
ISBN
9789048564187
Format
Paperback
Number of pages
640
Language
Dutch
Publication date
Dimensions
16 x 24 x 3.5 cm

FondsenBoek 2024

Het overzicht van Nederlandse vermogensfondsen

The following text is not available in English and will be shown in Dutch.
Steeds meer maatschappelijke ondernemers en organisaties, maar ook particulieren, zijn op zoek naar private bijdragen voor de realisering van hun projecten en idealen. Voor deze fondsenzoekers is het FondsenBoek al jaren dé complete en betrouwbare vraagbaak. Het FondsenBoek 2024 bevat ruim 1500 vermogensfondsen met hun kerngegevens. Een absolute must voor alle fondsenwervers.

Voor fondsenwervers die met 'scherp' willen schieten bij hun aanvragen biedt het FondsenBoek veel munitie. Het FondsenBoek maakt het zoeken heel gemakkelijk. Naast evidente informatie zoals: werkgebied, contact- en proceduregegevens is ook informatie te vinden over de missie, doelgroep, bestedingen en de financiën van het vermogensfonds. Door het beschikbare alfabetische, trefwoorden- en rubrieksregister is het zoeken naar een relevant vermogensfonds zeer eenvoudig.

Interesse in een abonnement op het online FondsenBoek voor het meest actuele en complete online overzicht van Nederlandse vermogensfondsen? Klik hier door naar Abonnementenland voor de mogelijkheden.

Related titles